Affiliate DM 2012 – Jeg er med

Alright guys?

Jeg blev for et par uger siden spurgt af min partner in crime, Sir Halfdan Timm, om jeg ikke ville deltage i endnu en ‘tjen penge på nettet’-konkurrence. Den skarpe læser husker måske vores sidste konkurrence, hvor det gjaldt om at tjene 5000,- på en måned. Den vandt Dennis Drejer med en aggressiv satsning, der virkelig gav pote.

Nu er vi steppet up – vinderen af affiliate DM 2012 er den, der først tjener 50.000 kroner på sit site, hvilket, i hvert fald i mine øjne, stiller meget større krav til ens deltagersite. I første omgang var konkurrencen vist også tænkt som en ‘invite-only’, men eftersom opmærksomheden på både Amino (denne tråd er i skrivende stund blevet set 9.600 gange) , Twitter og Google+ har været enorm, er det vist muligt for de fleste at være med. Det er i og for sig også fint – dette har banet vejen for en række sponsorater til konkurrencen, hvilket selvsagt er super sejt.

Min deltager: Dansk-Catering.dk

Dansk-Catering.dk

Jeg deltager med Dansk-Catering.dk, der som navnet antyder, er et site, hvor du kan bestille mad til fester. Det fungerer såre simpelt (hvilket jeg vist også får udpenslet flere gange på siden): man skal indtaste et par oplysninger, hvorefter man kan vælge op til 3 udbydere af catering, der så vil vænne tilbage med et skræddersyet tilbud baseret på ens ønsker. Det fantastiske ved denne service, der leveres i samarbejde med Tjenestetorvet, er at den er gratis og uforpligtende. Det vil sige, at jeg meget nemt kan konvertere besøgende til leads.

Jeg har gjort lidt for at få en flot side på benene, der ikke skriger af affiliate-reklamer og Google AdSense-blokke. Det er sgu rart at lave et sådant site, der kan vises frem med stolthed. Dette baner også vejen for en anderledes linkbuilding-strategi, der allerede så småt er påbegyndt.

Se en introduktion til affiliate DM fra Halfdan Timm og Lars Bo Thomsen herunder.

Se en samlet oversigt over deltagerne på affiliatedm.dk.

One Response to “Affiliate DM 2012 – Jeg er med”

  1. Rolf Hansen September 20, 2012 at 1:17 pm #

    Ja, det blev så stor en ting, så også jeg blev nødt til at være med 😉

    Men dermed også rigtig hård konkurrence. Bliver spændende at se hvem der ender i toppen. Kunne godt forestille mig du har valgt den rigtige årstid i forhold til julefrokoster m.m.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.