D.I.Y. tilgang til affiliate DM

1. oktober betyder opdatering af stillingen i affiliate DM, wuhuu! Selvom den første update ikke er den mest retvisende – der er fortsat deltagere, der knap er gået i gang – er det altid spændende at se, hvem der allerede har fået vind i sejlene.

Mit projekt:

Jeg deltager selv med http://dansk-catering.dk, hvor folk gennem mine links kan bestille 3 tilbud på festmad. Konceptet er kendt, men lige netop på catering-fronten er jeg, vist nok, firstmover som affiliate. Så nu venter jeg blot på, at jeg vinder konkurrencen og der dukker 10-20 konkurrenter op.

For at skabe en masse indhold, har jeg lavet en mad-blog på siden. Der er og kommer indlæg med opskrifter og tips til madlavning i al almindelighed. Desuden valgte jeg også at skrive i konkurrencens Facebook-gruppe, at andre deltagere kunne få et link til deres site, hvis de ville skrive en artikel om deres madvaner. Fint for siden, der hurtigt fik over 10 gæsteindlæg på over 500 ord.

Min tilgang til affiliate DM er generelt ‘do it yourself’. Jeg vil ikke købe tekster, linkbuilding og den slags – jeg vil forsøge at gøre det hele selv, eller få andre til det uden at penge skifter hænder. Det er den tilgang til affiliate marketing, der tiltaler mig. Det der med, at man ikke behøver andet end et domæne + webhotel og så kan man komme i gang med at tjene penge online.

Denne måned:

I denne måned skal jeg primært markedsføre mit site. Kendskabet til Dansk-Catering.dk skal øges og jeg skal have flere besøgende – det er jo en meget enkel opskrift på succes 🙂 Jeg ser også frem til, at julefrokost-sæsonen snart tager sin begyndelse – her håber jeg jo, at mange vil komme forbi Dansk-Catering.dk/julefrokost og bestille julefrokost mad.

Tal fra Dansk-Catering.dk

Analytics fra Dansk-Catering.dk

 • Besøg: 1.278
 • Sidevisninger: 2.934
 • Indtjening: 500,50,-
 • Udgifter: 0,-

11 Responses to “D.I.Y. tilgang til affiliate DM”

 1. Halfdan Timm October 1, 2012 at 8:21 am #

  Jeg er med på DIY-fronten (bortset fra design og kodning). Tillykke med, at du har taget teten i konkurrencen ifht til mig – det er super godt klaret. Jeg snupper dig i oktober 🙂

 2. Philip Mahler October 1, 2012 at 8:32 am #

  Lækkert med de første rapporter..
  Du har helt ret mht. konkurrenter efterfølgende, men det er prisen man må betale i denne konkurrence 🙂

  Hvor gemmer i Facebook gruppen for medlemmer?

  • Kristoffer Føns October 1, 2012 at 6:33 pm #

   Jep, sådan er det jo nu en gang.

   Kontakt Halfdan, så får du adgang 🙂

 3. Umut Ücler October 1, 2012 at 1:28 pm #

  Tillykke med de første 500 kr, du er godt på vej 😉
  Konkurrenter burde kun give dig mere blod på tanden til at give den en ekstra skalle. Det betyder at du gør noget godt og på den rigtige måde. Held og lykke!

  • Kristoffer Føns October 1, 2012 at 6:34 pm #

   Thank you!

   Det er helt rigtigt og hvis man ikke formår at holde nystartede kloner bag sig, fortjener man heller ikke 1. pladsen 🙂

 4. Jan Kaczmarek October 1, 2012 at 1:59 pm #

  Altid lækkert at være first-mover med en niche. Fedt 🙂

  Jeg er også med på DIY-vognen – i hvert fald indtil videre. Det er bare sjovere – specielt når det handler om noget, man interesserer sig for.

  Og respekt for at have skaffet så mange gæsteindlæg in no time 🙂

  • Kristoffer Føns October 1, 2012 at 6:36 pm #

   Ja, det er sgu sejt!

   Helt sikkert.

   Tak – og respekt tilbage for at have skaffet alle de gratis gaver til tests, det er imponerende.

 5. Emil Blücher October 2, 2012 at 8:55 am #

  Kan ikke andet end at give dig ret i, at det er sjovest at være med i hele processen. At der er åbnet op for køb af ydelser i årets DM, synes jeg dog er helt fint. At vinderen både kan være en gør-det-selv gut, eller en af dem har købt sig til større dele af sit site ude i byen, gør det kun sjovere. Det kræver sin mand (eller kvinde) at vinde uanset hvordan vi vender og drejer det 🙂

  • Halfdan Timm October 8, 2012 at 9:45 am #

   Åbningen for køb giver i hvert fald mulighed for et mere varieret felt. Og det alene er værd at gå efter, da det øger hele konkurrencens appel med flere forskellige kandidater! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.