En dag med rejse-eksperter i Stockholm

rejsekonferenceI morgen går turen til Stockholm, hvor jeg skal deltage i en form for mini-konference. Emnet er affiliate marketing i rejsebranchen, hvilket jo i høj grad er noget, jeg går op i med mine websites Rejsekris og Storbritannien. Det bliver ganske interessant at høre oplæg fra et par af de mest markante spillere på hhv. det norske og svenske marked.

Dagen er arrangeret af Zanox, der for nylig fik Expedia og Hotels.com i folden, hvilket da også er grunden til, at denne rejsedag afholdes; vi publishers får dermed en god chance for at hilse på og lære de to brands lidt bedre at kende. Jeg ser i hvert fald frem til programmet, der ser således ud:

rejsedag program

Efterfølgende står den nok på enten en drink, men jeg skal nok lige tilbage forbi hotellet for at arbejde lidt – har lovet Jeppe fra LivetSomSenior bedre placeringer på Google 🙂 Allerede dagen efter, kl 07:05, går turen videre til Thessaloniki, hvor jeg skal se PAOK spille mod Brøndby. Det bliver interessant at opleve den andenstørste græske by – håber at vi slipper derfra i god behold, netop PAOKs fans er kendte for at være både voldelige og bevæbnede med kniv…

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.