Et anderledes affiliate site

Min kammerat og tidligere arbejds-makker i flere firmaer, Christian Due, har for nylig startet et nyt affiliate site som jeg her vil give lidt spalteplads.

Der findes fortsat virkelig mange affiliate sites på nettet, der vitterligt ikke giver noget værdi til andre end ejermanden. Dog synes jeg, at tendensen fra for 4-5 år siden, hvor det virkelig blot gjaldt om at få noget indhold op på en standard WordPress blog op, er ved at være væk.

Google har selvfølgelig haft noget at sige i den ligning. Man kan stadig godt lave hurtige penge med noget skidt, men det holder ikke længe, hvis ikke man tager sig sammen og stabler noget brugbart på benene.

Det er en fed tendens og jeg synes, det er inspirerende at følge med på fora og sociale medier, når folk skriver om affiliate. I den forbindelse vil jeg lige give et virtuelt ‘skud ud’ til MinInvestering.dk, som er føromtalte Christians nye website.

Sitet omhandler investering og økonomi generelt. Christian kommer til at blogge om sine egne erfaringer med investeringer og lige netop dét gør det interessant for mig at følge. Jeg tror, at Hr Due vil kombinere guides ala denne, som er klassisk affiliate marketing, med de længere blogindlæg om egne erfaringer og gode råd.

Det tror jeg er den helt rigtige måde at etablere et godt affiliate site, som også vil tjene penge om 5 år.

Jeg følger med, don’t let me down, Christian 😀

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.