Fremtiden: SEO fra Kværndrup og London

Kristoffer i Berlin

Berlin var awesome. Her ser min ven Casper og jeg Tyskland-Grækenland. Og drikker øl.

Efter næsten 4 måneder i Tysklands hovedstad er jeg nu tilbage i Danmark. Jeg har fået en del spørgsmål fra venner og fjender om, hvad mine fremtidsplaner er. Hence this post.

 Lige nu sidder jeg i mine forældres hus i den midtfynske stad, Kværndrup, og hold kæft, hvor er her dog kedeligt. Om en uge skal jeg til en uges mudderbad på en mark lidt uden for Roskilde. Heldigvis har jeg da presse- og backstageadgang i forbindelse med min musikblog (Meantime.dk), så jeg kan gå i ly i pressestalden.

Arbejdssommer

Jeg ville egentlig helst have en midlertidig lejlighed i en af de 3 største danske byer, hvor jeg kunne slå mine folder i juli, men huslejen er billigere hos mine forældre, så jeg bliver her i juli og måske august. Jeg regner med at bruge min tid på at få tjent en stor pose penge, så jeg er godt rustet til efteråret, hvor jeg vil væk fra dette land igen. Som du kan se i min menulinje, har jeg også sat mig selv til salg.

Lige nu er jeg ikke sikker på, hvor turen går hen til efteråret. Umiddelbart tror jeg, at London er næste destination. Nu må jeg se, hvor mange faste aftaler, der kommer i hus i min egen virksomhed. Ellers kunne det også være interessant med en deltidsstilling i en virksomhed i London, hvor jeg kunne arbejde med SEO og online markedsføring (ligger du inde med kontakter, hører jeg da meget gerne fra dig!).

Fremtiden ser ganske god ud – nu må jeg se, hvor længe jeg kan holde lille Kværndrup ud 🙂

Forresten, jeg er blevet interviewet – Læs det her.

7 Responses to “Fremtiden: SEO fra Kværndrup og London”

 1. Halfdan Timm June 26, 2012 at 7:41 pm #

  Som jeg ser det er svaret for din fremtid simpelt: Smut til Aarhus. Her er faktisk en hel del bedre, end du tror. Tag noget random på uni og nyd livet med mig på et kontorfællesskab!

  • Kristoffer Føns June 26, 2012 at 8:04 pm #

   Jeg ved faktisk godt, at Aarhus er dejlig. Som by kan jeg egentlig bedre lide den og menneskerne end København. Men uni…

   Tanken om et fælles kontor, hvorfra vi kunne erobre verden er derimod særdeles tiltrækkende, Sir!

 2. Nicolai Busekist Ohlsen September 3, 2012 at 8:13 am #

  Hvad er status, hr. Føns? Befinder du dig stadig i Danmark eller er du rykket til udlandet? 🙂

 3. Halfdan Timm September 7, 2012 at 10:43 am #

  26. juni 2012:

  “Som jeg ser det er svaret for din fremtid simpelt: Smut til Aarhus. Her er faktisk en hel del bedre, end du tror. Tag noget random på uni og nyd livet med mig på et kontorfællesskab!”

  7. september 2012:

  Du bor i Aarhus, har snart fuldtidsjob, spilder ikke tiden på uni og rocker et kontorfællesskab med mig.

  Well done, sir. Well done!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.