Hvad får man ud af en populær Amino-tråd?

Vores lille konkurrence har tiltrukket meget opmærksomhed på Amino og Google+. Det er fedt og var også meningen med at offentliggøre vores projekter og konkurrence. Nu er der ingen undskyldning for ikke at tage sig sammen og gøre en ordentlig indsats. Men hvad får man egentlig ud af et populært indlæg på Amino?

Min partner in crime, Halfdan T, offentliggjorde for to dage siden vores konkurrence med dette indlæg: 4 Aminoer, 5 sider, 1 mål: 5.000kr passivt om måneden. Jeg var lidt spændt på at se, hvad der ville komme ud af et sådant indlæg. Naturligvis kan sådan noget mærkes i Google Analytics, men effekten i Google Adsense er udeblevet. Det havde jeg nu egentlig også regnet med. Her er jo ikke tale om ‘gode besøgende’, der kommer ind via Google og enten gerne vil lære at tjene penge på en hjemmeside eller låne penge.

Jeg kunne forestille mig, at andre også er interesserede i at se besøgstallene ovenpå offentliggørelsen, så de kommer her:

Pengeweb.dk fik 227 besøg fra torsdag-lørdag. Det er sgu mange. Hovedparten er kommet fra enten denne blog, Halfdans  eller Amino-tråden. Der har været 4 fra Google – to stk ved søgning på ‘tjen penge på en hjemmeside’ og det er jeg meget glad for.

Google AdsenseSom tidligere nævnt, konverterer de interesseredes besøg ikke godt. I skal dog ikke snydes for mine Adsense-tal:

Min lille snedige annonce, der møder læseren øverst i indlæggene har lavet 12 kroner mens den store i sidebaren gav en 6-krone. Min CTR er forfærdelig…

Jeg ser rigtig meget frem til at teste placering af de forskellige bokse. Det kan jeg naturligvis først rigtig komme i gang med, når der kommer flere ‘rigtige’ besøgende.

Her på bloggen har der også været godt gang i den: mit præsentationsindlæg er blevet læst 162 gange på de par dage det har været oppe. Det er også fedt ligesom det er rigtig fedt med de mange positive tilbagemeldinger, der har været på de forskellige blogs og fora.

Jeg har forresten oprettet en Facebook-fanside for bloggen her, så hvis du vil følge med og få at vide, hver gang der sker noget nyt og spændende her på siden – Så like den på Facebook, jeg bliver rigtig glad!

Hygge hejsa

8 Responses to “Hvad får man ud af en populær Amino-tråd?”

 1. Heine December 19, 2011 at 2:09 pm #

  Så din side har allerede lavet penge inden det nye år – det må da være en lille succes i sig selv 🙂

  • Kristoffer Føns December 19, 2011 at 8:44 pm #

   Ja, det er sgu’da okay 🙂

 2. Sander December 20, 2011 at 3:52 pm #

  Hey Kristoffer 🙂 Ja, sådan en Amino tråd kan virkelig kaste en stor portion interesse af sig. Og de første par kroner oven i købet 🙂

  Har du forresten tænkt dig at komme med månedlige indtjeningsrapporter, eller hvordan og hvorledes kommer dét til at fungere? 🙂

  Bedste hilsner,
  Sander

  • Kristoffer Føns December 20, 2011 at 3:54 pm #

   Hello Sander,

   Yeah! Der kommer i hvert fald en månedlig indtjeningsrapport 🙂

 3. Sander December 20, 2011 at 3:57 pm #

  Lyder sweet 🙂 Kunne forresten være cool, hvis du smed et link til alle konkurrenternes personlige blog, så man kan følge med i jer allesammens indtjeninger 🙂

  • Kristoffer Føns December 20, 2011 at 5:07 pm #

   Der er faktisk et website på vej, hvor alle deltagere + sites bliver præsenteret..

 4. Sander December 20, 2011 at 5:48 pm #

  Kanon! Det glæder jeg mig til 🙂

 5. Niclas December 23, 2011 at 11:42 am #

  Jeg følger spændt med i jeres konkurrence 🙂
  Glæder mig også meget til at se nogle indtjenings rapporter.

  Mvh
  Niclas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.