Job-opdatering efterår 2020

I dette indlæg vil jeg give en kort status på, hvad der er sket forretningsmæssigt siden mit seneste indlæg, der efterhånden er to år gammelt. Man kan vist roligt sige, at jeg i hvert fald lægger mine kræfter andetsteds end på denne gamle blog 😀 

Slut med Tours

Jeg åbnede mit eget rejsebureau, Rejsekris Tours, og fik mange spændende erfaringer med det firma.

Der blev omsat for markant højere beløb end jeg havde troet og jeg fik sendt mange danskere afsted til fortrinsvis London og på rundrejse i Skotland. Jeg brugte dog desværre for meget tid på den enkelte kunde – og måske i særdeleshed potentielle kunde – og det gav derfor ikke mening for mig rent økonomisk at fortsætte med Rejsekris Tours, der blev lukket ned i februar.

Skæbnen ville så, at verden forandrede sig få uger efter at jeg havde min sidste rejse med Rejsekris Tours, da Du Ved Hvad rullede ind fra Kina og smadrede rejsebranchen fuldstændigt. I det lys er jeg glad for timingen for lukningen af Tours…

Tilbage til online marketing på fuld tid

Jeg kunne i princippet godt have fortsat med Tours og kun lavet grupperejser, men jeg ville også gerne få mere struktur på min hverdag og (igen) blive en del af et team med en fælles dagligdag. Det fandt jeg over sommeren, hvor jeg begyndte at snakke med det lille digital marketing bureau, Krohne & Storm.

I Krohne & Storm er jeg den første SEO-mand, så min opgave bliver at kreere vores SEO-produkt og hjælpe de nuværende (såvel som fremtidige, naturligvis) kunder med at opnå bedre resultater på Google. Min hverdag spænder derfor pt fra at optimere på kundernes sites og at udvikle den interne SEO-arbejdsgang.

Der er naturligvis stadig tid til at lege med affiliate marketing, men det bliver om aftenen og i weekenderne, hvilket også passer mig ganske udmærket.

Der er som bekendt ikke meget gang i hverken Rejsekris.dk eller Storbritannien.dk, men jeg tester lidt ting af og leger for tiden en del med strukturerede data og hvordan man fylder mere i søgeresultaterne.

Det er meget fedt at have de her projekter jeg kan teste ting af på og så overføre til vores kunder i bureauet.

Over & out – følg mig på Linkedin for lidt mere end en update hvert andet år 😀

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.