A day in the life…


Min arbejdsdag er typisk udformet således.

9-9:30:

Tjekker aftenens og nattens emails. Der er typisk kommet en række irriterende nyhedsbreve som jeg burde afmelde mig, men som jeg håber en dag kan få noget ud af. Derudover er der kommet et par bestillinger af lufthavnstransport-rejseplaner, som jeg sætter i gang. Jeg får en bestilling på f.eks. rejseplan for transporten fra Luton-London og sender en Mobilepay-anmodning på 99 kr.

9:30-12:

her arbejder jeg typisk på de af mine konsulent-kunder, der måtte være. I dag har jeg lige haft en snak med Klaus, der driver en række affiliate sites ala dette. Vi kan nok hjælpe hinanden lidt, så det er fedt. Det kunne også være, jeg bruger tid på at skrive nogen artikler for kunder, der kan bruges som gæsteindlæg på diverse blogs. Det svinger relativt meget alt efter, hvor meget der lige er i kalenderen.

12:30-16/17:

Tiden bliver brugt på mine egne projekter – som udgangspunkt. Det sker relativt ofte, at jeg inddrager tiden fra egne projekter til at arbejde med kunder fra konsulent-delen af forretningen. De betaler også en del af min husleje og her er der deadlines, så de er prioritet 1.

Ellers arbejder jeg f.eks. på nye blogindlæg til Rejsekris.dk og Storbritannien.dk, svarer på kommentarer, e-mails og udarbejder rejseplaner fra om formiddagen (hvor der typisk er kommet betaling ind.

Derefter går jeg hjem og prøver at holde fri, men hvis min kæreste er ude af huset ender jeg alligevel med lige at lave lidt arbejde eller svare på en af de (mange) kommentarer der er kommet på de sidste par timer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.