Næste stop: Budapest i 3 dage

budapest

budapest

Som jeg tidligere har snakket om, så går turen på lørdag til Ungarns hovedstad, Budapest. En destination som jeg en gang tidligere har besøgt, men dog for at opleve den enorme Sziget Festival.

Derfor så jeg ikke voldsomt meget af byen, men fik indtryk af en storslået og ekstremt billig, fed storby.

Allerede nu har min kæreste og jeg booket bord på et par af byens bedste restauranter. Budapest er nemlig kendt for at være en af de byer (i hvert fald i Europa), hvor det er billigst at spise på Michellin stjernede restauranter.

Vi har desværre ikke fået bord på en af disse, men har i stedet tyet til blogs og Tripadvisor for at finde nogle af byens bedste spisesteder. Det er lykkes og mere om det på Rejsekris om en uges tid…

Optaken til en storbyferie er som oftest den samme for mig, men denne gang har jeg lidt for travlt på jobbet til at kunne bruge oceaner af tid på at researche efter spisesteder og seværdigheder.

Jeg arbejder pt med sitet Lån7.dk, som kræver en del af min tid – det er naturligvis kun positivt, at der er gang i firmaet og jeg må så tjekke Budapest facts om aftenen, når jeg sidder og slapper af i sofaen. Det er nu også fint.

Vejret ser godt ud, så jeg ser egentlig bare frem til at lande i Budapest på lørdag, få en taxa ind til byen og så måske snuppe en enkelt (billig) drink et sted. Vi lander ganske sent, så mere bliver det nok ikke til, men til gengæld står vi så op til (i nærheden af) 25 graders varme og sol.

Glæder mig til at opleve byen og skrive om mine oplevelser. Følg med på Budapest-delen af Rejsekris.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.