Ny blog om rejser til Storbritannien


Jeg har nu været selvstændig SEO konsulent i en måneds tid og det er gået over al forventning. Det er jo altid lidt spændende, når man tager et skridt ud i det ukendte, men det har simpelthen været fantastisk at komme væk fra de faste kontortider og igen selv kunne bestemme, hvad jeg vil arbejde med.

Udover at lave SEO for kunder, bruger jeg nu også meget af min tid på mine egne websites, hvor jeg primært gør mig i rejsebranchen. For nylig købte jeg domænet Storbritannien.dk, hvor jeg agter at skrive rigtig mange indlæg om… rejser til Storbritannien.

Jeg har, som du måske ved, allerede rejsebloggen Rejsekris, der dagligt besøges af flere hundrede danskere. Med min store passion for Storbritannien, er jeg sikker på, at jeg også nok skal få masser af besøgende, der leder efter tips og inspiration til bl.a. London.

I første omgang har jeg netop udgivet en kæmpe guide til valg af overnatning i London. Det kan du jo tjekke ud her: http://storbritannien.dk/guide-hoteller-ferielejligheder-london/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.