Nyt London website på engelsk

londontravelhacks.com

Jeg bruger efterhånden det meste af min arbejdsdag på at skrive om eller hjælpe danskere med deres rejser til London. På siderne Rejsekris.dk og Storbritannien.dk har jeg tilsammen over 1000 besøgende dagligt, hvor majoriteten af danskere, der enten leder efter tips til seværdigheder, hoteller eller lufthavnstransport. 

Det er virkelig fedt – jeg elsker London og jeg elsker at hjælpe danskere med at få en fed storbyferie i den britiske hovedstad. Med business-øjnene på, så går det også bedre og bedre med at tjene penge på disse to hjemmesider.

Dog er jeg begrænset af, at Danmark er et relativt lille marked og derfor har jeg valgt at starte et .com website om London.

londontravelhacks.com

Londontravelhacks.com er navnet på den nye, internationale London guide. Her vil jeg, som på de danske blogs, gå i dybden med alt, hvad en rejsende til London har brug for at vide. I skrivende stund er der således både info om musicals, lufthavnstransport og dagens seneste indlæg omhandler da også recommended hotels in Londonhttp://londontravelhacks.com/hotels-central-london/

Det bliver spændende at se, hvad jeg kan drive det til på det internationale marked. Jeg besidder viden nok til at jeg burde kunne gøre mig gældende i konkurrencen med de store spillere, men om jeg kan komme frem på Google.com bliver interessant.

Det er mit første internationale projekt og jeg er også relativt uvant med at skrive på engelsk – jeg snakker det uden tvivl langt bedre 🙂

Heldigvis kan Upwork hjælpe med at finde folk, der kan tjekke for de værste fejl.

Passionen for rejser til London skulle dog gerne kunne mærkes, når man kigger forbi Londontravelhacks.com – uanset om man er amerikaner, spanier eller sågar dansker.

Glæder mig til at dele flere London Travel Hacks og eksperimentere med at komme fremad på Google.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.