Nyt site om rejser til Tyskland

Det fede ved at være selvstændig er, at jeg selv kan strukturere min dag 100% og dermed holde en pause fra mit SEO konsulent arbejde i ny og næ – bare rolig, Tobias, SEO rapporten kommer senere i dag 🙂 Disse pauser bruger jeg på mine allerede eksisterende rejseblogs (Rejsekris & Storbritannien.dk) samt på at starte lidt nyt i rejsebranchen.

Denne gang er turen kommet til vores naboer syd for grænsen. Da jeg tidligere har boet i Berlin og dermed ligger inde med en del insider-viden om den tyske hovedstad, tænkte jeg at det var ganske naturligvis med et site om rejser til Tyskland. Så lad mig hermed præsentere det splinternye Tyskland-rejser.dk.

hotel berlin tyskland-rejser.dkSom screenshottet fra indlægget om hotel og ferielejlighed i Berlin herover viser, er opskriften den samme som på mine andre rejseblogs; jeg vil skrive guides til seværdigheder, offentlig transport og overnatning i de største tyske byer.

Det er gået over al forventning på Storbritannien.dk, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang på et nyt marked og skrive en masse fede indlæg om rejser til Tyskland.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.