Mit nye rejseselskab – Rejsekris Tours


Efter at have blogget om rejser i 5 år, besvaret flere tusinde kommentarer og emails fra danske rejsende, der søgte svar på spørgsmål om rejser til bl.a. London, Skotland og Berlin. Her i foråret tog jeg derfor konsekvensen og gik i gang med at etablere mit eget rejseselskab. 

rejsekris tours

Her i slutningen af august var alle detaljer endelig på plads, hvorfor jeg kunne slå dørene op for Rejsekris Tours. Rejsekris Tours er mit rejseselskab, hvor jeg med udgangspunkt i mine erfaringer skræddersyer rejser. Så hvad betyder det egentlig?

Det betyder, at jeg pt kun tilbyder rejser til London, Skotland og Berlin. For simpelthen at sikre, at kvaliteten på rejserne er helt i top. Forstået på den måde, at jeg vil være ekspert i det rejsemål jeg ‘sender’ nogen hen til – dermed sikrer jeg f.eks. at jeg ikke booker et hotel i Limehouse for en familie, der gerne ville opleve Londons klassiske seværdigheder (dem ville jeg nok booke ind i Paddington eller lignende).

Samtidig ved jeg, at jeg kan besvare alle spørgsmål og give gode råd til seværdigheder, udflugter og f.eks. hvor man skal tage hen, hvis man vil på endagstur fra Edinburgh til Højlandet. Jeg kunne sagtens tilføje flere destinationer på Rejsekris Tours hjemmesiden, men her de første par måneder er det fint at holde sig til de tre destinationer og lige komme i gang. Næste destination er dog allerede lagt i pipeline og bliver Manchester/Liverpool i det nordvestlige England.

Så det er da også min egen næste destination – jeg har efterhånden været i området en del gange, men tager lige en sidste tur, hvor jeg også vil filme lidt til min Youtube-kanal.

Eget rejsebureau tager sin tid

Det tager i den grad tid at etablere et firma, hvor der skal være tænkt over hver en detalje. Det tager tid at blive medlem af Rejsegarantifonden, få stablet kapital på benene og endda det at få lov at åbne en erhvervskonto endte med at trække rigtig meget ud. Der var i den grad en del frustrationer forbundet med at åbne Rejsekris Tours, så jeg er virkelig glad for, at vi nu er kørende og jeg har fået de første betalende kunder i ‘butikken’. De er da også glade for deres rejseplaner – jeg glæder mig allerede meget til november, hvor jeg skal høre fra de første, der har været afsted til London.

Jeg ser frem til rejsen, hvis I forstår den 😉


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.