Rejser og planer i efteråret


kristoffer-fons-london

Efter en juni og juli, der bød på historisk få ture ud i lufthavnen tog jeg i august fat på rejse-sæsonen – del 2 2016. Som bekendt stod første halvdel af året på Edinburgh, hvor det kun blev til en enkelt afstikker til Paris for at løbe halvmarathon. Et løb hvor jeg blev skadet, løb videre alligevel og stadig kæmper med et dårligt knæ – dum beslutning.

I august tog jeg så en uges tid til Nordcypern. En god, gammeldags afbudsrejse, som blev booket som en konsekvens af det håbløse sommervejr, der herskede i august. På turen stod den på 90% afslapning og en anelse arbejde, hvis du forstår sådan en lille henvisning 🙂

På torsdag går turen til Manchester & Liverpool. Efter at have blogget om og rejst til London utallige gange synes jeg, det er på tide at få udforsket det nordvestlige England ordentligt. En kort tur til Manchester sidste år er det eneste, jeg har at sammenligne med, så jeg glæder mig ekstremt meget til at se hvad de to byer nu har at byde på.

I starten af oktober står der Budapest på programmet. Rejsekris har blogget om Budapest et par gange, men da jeg var der stod den på Sziget Festival, hvorfor jeg ikke så super meget af selve byen.

Sidst men ikke mindst, så går turen naturligvis også til London i december. En tilbagevendende begivenhed, hvor jeg skal vise nogen venner rundt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.