Rejser til Thailand og England – hjemme nu!

kristoffer føns

kristoffer føns

De sidste par måneder har i sandhed stået i rejsens tegn for yours truly.

Hvis du følger Rejsekris på Instagram har du både kunnet se posts fra Thailand og live stories fra Manchester, Liverpool og senest London. Så man kan roligt sige, at jeg har været vidt omkring de sidste par måneder.

Som altid vil jeg lige gøre en kort status her på min blog.

Thailand rundrejse

Vi rejste rundt i Thailand i præcis 30 dage og kom forbi Bangkok, Railay, Koh Lanta, Phi Phi, Koh Samui, Tao og Phangan inden turen gik retur til Bangkok og derfra til København (over Doha).

Den længste rejse i mit liv og min første tur til Thailand eller Asien i det hele taget. Jeg fik hjælp til planlægningen af Ricko fra Unique Travel, som jeg inden så længe kommer til at arbejde endnu tættere med – noget jeg naturligvis kommer til at fortælle om her på bloggen, når vi er klar til det 😉

Thailand var fed og det var fedt at opleve en så anderledes kultur, jeg er på ingen måde færdig med at rejse til Asien!

Følg med på Rejsekris for flere indlæg om rejsen til Thailand.

Manchester & Liverpool

Jeg nåede at være hjemme i en lille uges tid før turen gik til det nordvestlige England på en blogger-tur arrangeret af VisitBritain. Det er altid sjovt at være med på disse ture, men de skal ikke forveksles med fritid eller ferie – det er arbejde og vi har altid et ret stramt program.

Manchester og Liverpool er begge tæt på at overhale London som min yndlingsby i Storbritannien – godt hjulpet på vej af denne tur.

Jeg har endnu ikke skrevet om denne tur, men hold øje med både Rejsekris.dk og Storbritannien.dk.

London som rejseguide

Hjemme fra Manchester i under 3 døgn og så afsted til London! Denne gang som rejseguide for en 9. klasse fra Skelbæk Friskole. Jeg havde selv lagt programmet for turen og skulle også fungere som guide i London.

Jeg venter stadig på tilbagemeldinger fra alle eleverne, men har fået lidt og fra lærerne – jeg kan vist godt kalde turen for en bragende succes…

Spændende at lave denne form for arbejde – det er nok ikke sidste gang 🙂

Den næste måneds tid er jeg i København og skal bare arbejde igennem. Det er faktisk helt rart ikke at skulle afsted… Før turen så går til Skotland i midten af oktober 😉


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.