September var god for firmaet


champagneSelvom jeg tog mig den frihed at tage et smut til Manchester & Liverpool i midten af september blev det til en del timer på kontoret med fingrene bankende i tastaturet. Forud for en produktiv september har også været et par måneder med en god arbejdsindsats og som affiliate marketer er det så ekstremt fedt, når man kan høste frugterne, der er sået et par måneder tidligere.

Således endte september med at blive en decideret vild måned på mine rejsesider, hvor jeg eksempelvis kan se, at danskerne for alvor er blevet vilde med at tage på Harry Potter ture i London. Det er fedt at se, at både besøgstal og indtjeningen fra affiliate kanalerne stiger.

Som tidligere nævnt her på bloggen startede jeg oktober med et smut til Budapest, som jeg må sige overraskede særdeles positivt. De næste par dage står den på arbejde for Rangering.dk (må jeg i den forbindelse henlede Deres opmærksomhed på denne printer test på Rangering.dk 😀 ).

Næste (planlagte) rejse er desværre først til december, hvor turen atter går til London. Jeg lurer dog lidt på om jeg skal udbygge sektionerne for enten Paris, Barcelona eller Rom på Rejsekris. Jeg kan se, at der er en stigende interesse for disse byer (det hænger naturligvis sammen med, at jeg kommer længere frem på Google på også disse byer), så jeg vil gerne under huden på byerne og skrive nogen fede indlæg derom.

Ellers må den stå på research herhjemmefra og ellers ser jeg frem til endnu en tur til London i december – det er efterhånden blevet til en tradition med en lille juletur til det engelske.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.