Søger SEO-job i Odense eller København

OBS! Fra 1. november 2013 arbejder jeg som SEO konsulent hos Webjuice, hvorfor dette opslag ikke længere er relevant.

Jeg har siden 2011 arbejdet professionelt med søgemaskineoptimering (SEO) i mit eget firma, Florence Marketing. Florence Marketing er gået fra at være en lille biks, hvor jeg primært skrev tekster og markedsførte bekendtes webshops, til nu at være en virksomhed med 3 fast tilknyttede skribenter. Gennem tiden har vi udført SEO og linkbuilding for over 100 kunder og forretningen går faktisk ganske glimrende for tiden.

Kristoffer Føns

Ikke desto mindre kan det blive en anelse ensformigt i længden at være en 21-årig webnørd, der arbejder hjemme fra sin lejlighed. Derfor søger jeg nu nye græsgange og udfordringer.

Jeg er pt. bosat i Odense, men er åben for at skifte Odins Vig ud med Kongens København, hvis det rette jobtilbud kommer på banen.

Erfaring med online marketing

I foråret 2012 arbejdede jeg på daglig basis med SEO hos Wimdu i Berlin. Her var jeg eneste dansker tilknyttet Wimdu.dk, der opnåede markant fremgang gennem de 4 måneder jeg var tilknyttet virksomheden. At jeg allerede har siddet i en stor, international virksomhed og arbejdet med søgemaskineoptimering, har uden tvivl givet mig en ballast, der vil hjælpe mig i mit videre arbejdsliv.

I foråret 2013 afholdt jeg mit første kursus i SEO, der, med deltagernes egne ord, var en stor succes

Udover at arbejde med SEO, og særligt linkbuilding, har jeg en stor interesse for og erfaring med affiliate marketing. Arbejdet med mine egne affiliate-sites har været medvirkende til min store viden om SEO. Særligt arbejdet med linkbuilding er blevet styrket, da det alt andet lige er nemmere at teste, når man har 100% egenkontrol over et website og arbejdet med det.

Jeg har stor erfaring med WordPress & diverse sociale medier og i særdeleshed Google+.

Jeg er åben for både at være SEO-konsulent i et bureau eller sidde som inhouse-SEO i en virksomhed. Skulle jeg ende i et bureau stiller jeg dog krav til, at mine ydelser rent faktisk hjælper kunderne. SEO-branchen er fyldt med meget brodne kar og er du & din virksomhed et af disse, er der ingen grund til at tage kontakt til mig.

Kontakt mig til gengæld glædeligt på kristofferfoens@gmail.com, hvis du leder efter en kompetent, arbejdsvillig og erfaren ung mand, der er vant til at tænke og arbejde selvstændigt.

Og hey, tænk hvis din konkurrent hyrede mig…

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.