Status: Jeg bor i Edinburgh

Kristoffer Føns

Kristoffer FønsSnart skriver vi februar 2016, så det må være på tide med endnu en opdatering her på min, godt nok halv-døde, blog. Hvis du vil følge lidt mere med i, hvad der sker i mit liv, så kan du med fordel følge med på Rejsekris, min Twitter eller LinkedIn.

Status herfra er, at jeg bor i Edinburgh, hvor jeg efterhånden har fundet mig ganske fint til rette. Min kæreste og jeg har en ganske glimrende lejlighed, der faktisk er større end noget jeg tidligere har boet i i Danmark.

Det eneste negative er egentlig, at der ikke er internet-adgang i lejligheden og skønt jeg har 3likehome (gratis internet i de fleste europæiske lande), kan jeg ikke komme online pga dårligt signal. Det giver en del frustrationer, men så får jeg da læst en masse bøger.

Jeg er få sider inde i Rich Dad Poor Dad, som jeg kan se, at næsten samtlige danske online marketers anbefaler. Så den glæder jeg mig til at komme igennem og få bedre styr på min økonomi 🙂

Der er fortsat gang i min konsulent-virksomhed (har f.eks. netop færdiggjort en rapport for FC-beton) og derudover bruger jeg en del tid på mine rejseblogs, så der er nok at se til fra min pind på Regus kontoret.

Jeg “gav” interview til Amino/Regus forleden, som du kan se her: Kristoffer Føns interview.

Det går godt 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.