The lads on tour: London

I starten af november tog jeg, med stor opbakning fra Andreas Linde og Halfdan Timm, initiativ til en iværksætter-tur til London. Vi fandt senere ud af, at en del ligesindede unge iværksættertyper havde eksamener på det planlagte tidspunkt, hvilket var primær årsag til, at deltagertallet landede på 5 stk. Med fik vi dog Emil Blücher og få dage før afrejse også Kasper Torpsgaard.

Vi bookede vores lejlighed gennem min tidligere arbejdsgiver, Wimdu. Valget faldt på en super lækker lejlighed få hundrede meter fra Camden Town tube, så vi boede ufatteligt centralt i den trendy bydel.

Lejlighed i Camden

Turens formål var networking, fordybelse i egne projekter og så var rygterne om britisk fadøl også nået til Danmark.

Halfdann, Kasper, LindeMedia og overtegnede mødtes allerede i bussen fra Aarhus til Aarhus lufthavn, nød godt af en forsinkelse i en freezing cold semi-udendørs gang og mødte så Mr Blücher i Camden.

Vores første dag, 12. dec, forløb forholdsvist roligt med arbejde, restaurantbesøg på en restaurant der tidligere er besøgt af David Cameron (eller var det Tony Blair…. 😉 ) og mødet med mange spændende mennesker…

Social Media Xpert

Så blev det torsdag. Af en eller anden grund havde vi aftenen forinden joket lidt med, at man kan være ekspert i sociale medier. Jeg må hellere slå fast, at jeg er ret stor fan af sociale medier, men faktisk endnu større fan af eksperter i sociale medier. Efter lidt jammen blev vi enige om, at tiden måtte være moden til et podcast om sociale medier – fyldt med konkrete tips til virksomheder.

Vi sidder på et toilet og Linde viser en toiletrulle frem.

Vi sidder på et toilet og Linde viser en toiletrulle frem.

Det var noget af det sværeste jeg har lavet i mit liv. At undlade at flække sammen af grin, når termer som ‘affiliate bæver’, ‘music rank’ og konvertering på 81% blev fyret ud, var virkelig hårdt. Du kan høre vores podcast om virksomheders brug af MySpace her. Husk at  jeg stadig opretter MySpace for 2500 kroner… plus moms.

Seriøsitet igen

Undskyld til dem, der troede på os. Jeg giver en MySpace oprettelse helt gratis.

Resten af vores tur forløb med fordybelse i egne websites. Bl.a. har jeg brugt en god sum tid på gode, gamle Dansk-Catering.dk, der efterhånden trænger til at ranke #1 på ‘catering’.

Derudover fik jeg også endelig designet til min firmahjemmeside på plads. Jeg har haft en af de bedste programmører på sagen og endelig spiller det perfekt – se det smukke website for Florence Marketing her. Nej, det er ikke smukt, men jeg kan lide det simpelt og mangler nu blot et logo, /blog og 200 splogs med blogroll-links til min underside om linkbuilding og ditto om søgemaskineoptimering – så er successen i hus 🙂

Emil Blücher

Egern Xpert Emil Blücher i Hyde Park.

Tak til SEO-guru Emil Blücher, affiliate-ninja Halfdan Timm, Podcast Ekspert Andreas Linde & rengøringsdamen Kasper Torpsgaard for en sindssygt fed tur. Det var herligt, at vi kunne arrangere en tur, hvor der både var plads til spas og seriøsitet.

Håber I er friske igen – og at flere melder sig til næste gang!

6 Responses to “The lads on tour: London”

 1. Kristoffer Broholm December 18, 2012 at 2:59 pm #

  Hej Kristoffer,

  Lyder som om i havde en super tur, jeg ville rigtig gerne have været med, men det var godt nok en sen varsel 🙂

  Måske skulle du allerede nu i gang med at planlægge næste gang, fx. i sensommeren? Jeg går på uni, så december/januar er næsten altid udelukket til eksamen.

  • Kristoffer Føns December 18, 2012 at 8:32 pm #

   Hello,

   Ja, det var en fiks idé så at sige.

   Jep, det er nok ikke dumt.

 2. Jan Elmar Sørensen December 18, 2012 at 5:45 pm #

  Sjov podcast, forstår ikke hvordan i kunne holde jer fra at grine 🙂

  Bliver nød til at komme med en tur i 2013, når jeg bor i Danmark igen 🙂

  • Kristoffer Føns December 18, 2012 at 8:33 pm #

   Haha, det tog også et par takes 🙂

   Cool! Hvor bor du nu, Jan?

 3. Erik Hamre December 19, 2012 at 5:45 am #

  Camden Town vælger man kun for nattelivet 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.