Tip: “Zanox” i England


Vil i dag komme med et lille tip til dig, der laver affiliate marketing enten i udlandet eller for danske besøgende med interesse i England.

De fleste danske affiliates bruger eller kender i hvert fald det store bureau Zanox. Zanox har kæmpe nævne som Hotels.com, Expedia, Zalando, Asos og Stylepit i folden, så det er et godt sted at lede efter kampagner til sit affiliate site.

Mange ved dog ikke, at Zanox har en søster i Storbritannien, der hedder Affiliate Window. Jeg nævnte første gang Affiliate Window i min guide til at lave en rejseblog (her). Interfacet er det samme som vi kender fra Zanox, men der er relativt stor forskel på hvilke programmer der er at hente. Således er det virkelig mange programmer fra ‘mindre’ spillere på markedet, hvilket kan være en fordel, når man gerne vil ramme en af de mindre nicher.

Samtidig er der (naturligvis) også diverse store spillere fra kendte markeder som casino, lån penge online og internet (som man så ikke kan bruge til så meget, hvis man har et dansk site om bredbånd, da kampagnerne er for engelske udbydere). Det er dog meget inspirerende at kigge i kampagnerne og det sætter da tankerne i gang – det ved jeg f.eks. det har gjort for min kammerat 😉

For mig er det fedt at kunne henvise til busser og tog i Storbritannien på mine rejsesider og så samtidig få en skilling for det 🙂

Tjek kampagnerne (via mit link) hos Affiliate Window her.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.