Nyt projekt: Traveleast.dk – rejseportal med guides til populære ferieområder i Asien

thailand

I sommers tog jeg på min første rejse til Asien; en måneds rundrejse i Thailand, hvor vi både besøgte flere af de absolutte turist hotspots og nogle lidt mindre besøgte områder. Som forventet blev jeg bidt af Asien og ved hjemkomst var jeg sikker på, at jeg skulle tilbage.

Samtidig snakkede jeg lidt med ejeren (Ricko) af et succesfuldt rejsebureau (Unique Travel), som skræddersyer rejser til, netop, Asien og med Thailand som mest populære destination.

Vi blev enige om at gå sammen om at skabe en rejseguide til Asien, hvor vi udelukkende vil anbefale hoteller, ture og områder som vi selv har besøgt.

Efter en del møder og rigtig mange tanker efterfulgt af hårdt arbejde kan jeg derfor nu præsentere Traveleast.dk.

Rejser til Thailand på Traveleast.dk

traveleastTraveleast.dk er, skåret ind til benet, to ting: rejseguides til områder (f.eks. populære Koh Samui) og rundrejse-forslag.

I vores rejseguides fortæller vi om området, transport dertil og vi anbefaler gode hoteller som enten jeg eller Ricko har besøgt. Vi er dermed helt sikre på, at de hoteller vi anbefaler er gode – og det har været vigtigt for vores projekt, det at vi kan stå inde for alt vi anbefaler på siden. Du kan se alle Traveleast’s rejseguides til Thailand her.

I rundrejse-forslagene kommer vi netop med forslag til, hvordan en rundrejse i f.eks. Thailand kan se ud.

Her er det Ricko, der med sin enorme erfaring byder ind og vi giver således forslag til, hvordan man kan kombinere storbyferie i Bangkok med ø-hop på nogen af Thailands flotteste øer. Se vores rejseforslag til Thailand her.

Så pt er det kun rejser til Thailand, der kan findes på Traveleast.dk, men inden så længe udbygger vi med flere områder og lande – eksempelvis Bali (Indonesion), Vietnam og Sri Lanka.

Spændende bliver det!

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.